برگزاری اولین آزمون زبان دانشگاه رازی - صفحه نخست

برگزاری اولین آزمون زبان دانشگاه رازی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه رازی، اولین دوره آزمون بسندگی زبان (RU-LPT) روز پنجشنبه ۲۱ اردیبهشت با شرکت ۸۳ نفر در دانشگاه رازی برگزار شد.

دکتر عبادی مسئول مرکز زبان دانشگاه گفت: نتایج آزمون بسندگی زبان از طریق کانال اطلاع رسانی تلگرام مرکز زبان در روز جمعه اعلام شد

وی افزود: کلیه شرکت کنندگان می توانند جهت تحویل کارنامه خود به تحصیلات تکمیلی دانشگاه مراجعه نمایند.

دکتر عبادی تصریح کرد: دانشجویان مقطع دکتری که در آزمون نمره قبولی را کسب نموده اند مجاز به شرکت در امتحان جامع می باشند و دانشجویان مقطع ارشد می توانند امتیاز مربوط به نمره قبولی آزمون RU-LPT  را درمصاحبه دکتری کسب نمایند.

گفتنی است از این به بعد آزمون  RU-LPT  به صورت منظم هر دو ماه یکبار برگزار می گردد و دومین دوره آن در اواخر تیرماه برگزار خواهد شد.