کلیه دانشجویان دکتری ورودی سال 1396 موظف به شرکت در آزمون تعیین سطح زبان انگلیسی می باشند - صفحه نخست

بدین وسیله به اطلاع می رساند، با عنایت به مصوبه شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه در جلسۀ مورخ ۹۶.۵.۲۲ کلیۀ دانشجویان دکتری ورودی ۱۳۹۶ که فاقد نمرۀ قبولی زبان هستند، موظف به شرکت در آزمون تعیین سطح بسندگی زبان که در روز جمعه ۲۱ مهرماه ۱۳۹۶ توسط مرکز زبان دانشگاه برگزار خواهدشد می‌باشند.

آزمون در ساعت ۱۰ روز جمعه ۹۶.۷.۲۱ برگزار خواهد شد.

دانشجویانی که نمرۀ قبولی یکی از آزمون‌های زبان مورد تأیید دانشگاه را اخذ کرده‌اند، نیازی به حضور در آزمون تعیین سطح ندارند.

هزینۀ آزمون ۳۰۰.۰۰۰ (سیصدهزار ریال) است.

دانشجویانی موفق به اخذ نمره برابر جدول ذیل نشوند، ملزم به ثبت نام و حضور در کلاس‌های زبان پیشرفته هستند؛ در غیر این صورت اجازۀ انتخاب واحد نیمسال دوم را نخواهند داشت.

دانشجویانی که موفق به اخذ نمره برابر جدول ذیل شوند، نیازی به حضور در کلاس زبان ندارند و تنها موظف هستند تا پیش از آزمون جامع، نمرۀ قبولی یکی از آزمون‌های زبان مورد تأیید دانشگاه را اخذ نمایند.

۱- زبان و ادبیات انگلیسی، آموزش زبان انگلیسی  حد نصاب (۷۰)

۲-زبان و ادبیات فارسی، زبان و ادبیات عرب  حد نصاب (۴۰)

۳-دیگر رشته‌ها (۵۰)

منابع آزمون تعیین سطح در بخش دسترسی به منابع معرفی و قابل دانلود است و با توجه به اینکه مهارت خواندن و نوشتار زبان از سه بخش گرامر (دستور زبان)، واژگان و خواندن و درک متون تشکیل می شوند آزمون تعیین سطح از این سه بخش انجام می شود.