بازدید رییس دانشگاه و معاون آموزشی دانشگاه از مرکز زبان دانشگاه - صفحه نخست

بازدید رییس دانشگاه و معاون آموزشی دانشگاه از مرکز زبان دانشگاه

دکتر محمدابراهیم اعلمی آل آقا رئیس دانشگاه رازی به همراه دکتر علی سلیمی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه روز چهارشنبه (۳۰خردادماه۱۳۹۷)  از مرکز آموزش زبان دانشگاه رازی بازدید به عمل آوردند.

در حاشیه این بازدید دکتر سامان عبادی رئیس مرکز آموزش زبان دانشگاه رازی گزارشی از فعالیت‌های انجام شده در این مرکز را ارائه داد.

دکتر عبادی خاطرنشان کرد: مرکز آموزش زبان دانشگاه رازی در آموزش مکالمه انگلیسی، فرانسه و فارسی فعالیت دارد و برای دوره تابستان آموزش مکالمه زبان‌های آلمانی و عربی دایر نموده است.

وی افزود: این مرکز تاکنون پنج آزمون بسندگی زبان استاندارد برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه برگزار کرده است.

رئیس مرکز زبان دانشگاه رازی گفت: طبق تفاهم‌نامه‌ای که در دانشگاه علوم پزشکی به امضاء رسیده است مرکز آموزش زبان دانشگاه مسئولیت آموزش مکالمه زبان انگلیسی اساتید و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی و همچنین آموزش زبان فارسی به دانشجویان بین‌­المللی آن دانشگاه را به عهده گرفته است.