برگزاری دوره IELTS آیلتس مرکز زبان دانشگاه رازی - صفحه نخست

برگزاری دوره IELTS آیلتس مرکز زبان دانشگاه رازی

برگزاری دوره IELTS آیلتس مرکز زبان دانشگاه رازی:

متقاضیان می بایست قبل از مراجعه به مرکز زبان در آزمون آنلاین تعیین سطح دانشگاه لنکستر بریتانیا که به صورت مجانی در دسترس عموم می باشد شرکت نموده و نتیجه آزمون را هنگام ثبت نام به مرکز زبان دانشگاه تحویل نمایند. نتیجه این آزمون، سطح متقاضیان را در سطوح A1 تا C2 ارائه می نمایید که مرکز زبان برنامه های ویژه ایی به هر کدام از این سطوح متقاضیان ارائه می نمایید.

تاریخ پیش ثبت نام: 25/ 10/ 96 – 01/ 12/ 96

شروع کلاس: 03/ 12/ 96

ساعت کلاس: تایم نماز و نهار

روزهای برگزاری کلاس:

گروه اول: شنبه و چهارشنبه

گروه دوم: یکشنبه و سه شنبه

دوره آیلتس در مرکز زبان در دو ترم برگزار می گردد که هر ترم شامل 30 جلسه و در هفته در دو روز برگزار می گردد. هزینه هر ترم برای دانشجویان دانشگاه رازی 4/000/000 ریال و برای غیره 5/000/000 می باشد. داوطلبان می بایست تصویر کارت دانشجویی و مشخصات اولیه خود را به تلگرام کارشناس مرکز خانم محمدی ارسال نمایند.

آدرس آزمون آنلاین تعیین سطح دانشگاه لنکستر بریتانیا: https://dialangweb.lancaster.ac.uk/

شماره تماس کارشناس مرکز: 09036746306